plukkala

Dresdeniläiset puolustautuvat Pegidaa vastaan

Oikeistoradikaalit, islamvastustajat ja pakolaisvihaajat järjestävät viikottain mielenosoituksia Dresdenin kaduilla. Sen myötä monille on muodostunut assosiaatio siitä, että Dresden on Saksan pakolaisvastaisuuden keskus. Kaupungissa perustettiin vuosi sitten islam- ja pakolaisvastainen Pegida-liike.

Nyt monet dresdeniläiset haluavat puolustaa kaupunkiaan tätä ulkomaalaisavihamielistä mielikuvaa ja Pegidaa vastaan. Twitteriin on perustettu ryhmä #minäolenDresden ("IchbinDresden). Siinä monet huomattavassa asemassa olevat ja politiikot kannattavat maailman avoimuutta ja suvaitsevaisuutta esimerkiksi seuraavasti: "Olen TU Dresdenin rehtori ja olen yksi niistä yli 500000:sta dresdeniläisestä jotka eivät mene Pegidan mukaan.

Pegida ("Patriotische Europäer gegen die Islamisierung des Abendlandes) järjesti ensimmäisen mielenosoituksensa noin vuosi sitten Dresdenissä. Viimeksi Pegida pääsi otsikoihin tällä viikolla, koska mielenosoituksessa kannettiin hirsipuujäljitelmiä, jotka oli varattu Angela Merkelille ja Sigmar Gabrielille. Dresdenin yleinen syyttäjä tutkii asiaa.

http://www.sueddeutsche.de/politik/ichbindresden-dresdner-wehren-sich-ge...

Linkin lopussa on useita osallistujien Twitter viestejä malliksi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Jos Pegida kiinnostaa, voit kirjoittaa puheenvuoron hakuun hakusanaksi Pegida, ja löydät useita Pegidasta kirjoitettuja puheenvuoron avauksia kuluneen vuoden varrelta.

Seppo Huhta

Pegida on oikealla asialla. On selvää,että muslimismi ja muslmien invaasio Eurooppaan ja Suomeen tuhoaa sekä demokratian,että tasa-arvon ja ihmisyyden viimeisetkin rippeet,katso Iasistä, katso al Qauidaa, katso boko haramia, ja katso Saudeja jne.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Dresdenissä on noin 525000 asukasta. Viime maanantaina Pegidan mielenosoituksessa oli puolueettomien lähteiden mukaan noin 9000 osallistujaa. Saksa on mielenosoitusten luvattu maa. Siellä on päivittäin mielenosoituksia ja niiden vastamielenosoituksia.

Dresdenin ulkopuolella vastamielenosoitukset ovat olleet Pegidan järjestämiä osallistujamääriltään suurempia. Tässäkin Twitterkampajassa on kysymys vastamielenosoituksesta.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Kyllä sitä Suomessa, Savossa ja Siilinjärvelläkin osattaan järjestää poliiseille tutkittavaa.
http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/rasisti...

Esa Niemi

Pekka:
"Oikeistoradikaalit, islamvastustajat ja pakolaisvihaajat"

vs.

"Pegida ("Patriotische Europäer gegen die Islamisierung des Abendlandes)"

Onko tuossa käännösvirhe, vai miten "Islamisierung" on käännetty islamin vastustamiseksi?

Onko ainoa vaihtoehto tykätä islamista, vai miksi islamin vastustaminen olisi ylipäätään ongelmallista?

Missä pakolaisia vihataan?

Mistä selviää oikeistoradikaalisuus?

Harva saksalainen tai länsimaalainen haluaa islamisaatiota Euroopassa ja miksi sellaiselle pitäisi edes olla myönteinen?

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Esa, tiedät hyvin, että kyseessä oli sanatarkka käännös Süddeutsche Zeitungin artikkelista. Sinä vain haluat jatkaa pilkunnussimistasi!

Esa Niemi

Pekka, en tiennyt, mutta kiitos, että kerrot sen nyt.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Kyseinen lause oli SZ:n artikkelin ensimmäinen lause. Ennenkuin lähtisin kyselemään mahdollisen käännösvirheen perään, tarkistaisin itse asian. Netti on täynnä käännöskoneita.

Marko Huttunen

Kyllä Pekka minunkin mielestäni noissa määritelmissä Pegidasta haisee voimakkaasti hlökohtainen näkemys. Pegidanhan piti olla vorbei jo kesäkuussa? Saksassa on kasvava tyytymättömyys valtaviin tp-hakijamääriin, ja vaikka työmarkkinat kaipaavat lisää nälkäpalkattua untermensch-massaa ei sekään korvaa kuluja ja sosiaalisia ongelmia mitä lähitulevaisuus tuo tullessaan. Luin tänään Ruotsin uutisia DN.se sivuilta,telttamajoitukset ovat alkaneet, jopa 35 000 henkeä aiotaan majoittaa telttoihin. Ruotsin suurin puolue,SD sensijaan aloittaa 6 milj kr kampanjan jossa tiedotetaan että Ruotsi on täynnä ja muutenkin paska maa. Tanskahan on saanut loistavia tuloksia vastaavalla kampanjalla,tulijoita ilmaantunut vain muutama tuhat. Telttamajoitus ja tiedotus luovat painetta Suomen rajalle,koska Suomi aloittaa oman itsepuolustuskampanjansa?

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Kaikissa EU-maissaon tyytymättömyyttä suurta turvapaikanhakijoiden tulvaa vastaan. Toistan sinullekin, että siteerasin Süddeutsche Zeitungin artikkelia, johon liitin linkin kirjoitukseeni. Muistutan myös siitä, että Saksassa on 82 miljoonaa asukasta. Turvapaikanhakijavastaisuus on keskittynyt Saksassa entisiin DDR:n osiin.

Marko Huttunen

Ex-DDR on rasistista seutua,kun asuin Cottbusissa niin opin pitämään passin käsillä ettei tule nenään kun luulevat puolalaiseksi. Mutta on naurettava väite että Saksassa on vain 9 000 ihmistä jotka eivät hyväksy nykyistä järjetöntä kansainvaellusta ja sen vaikutusta tulevaisuuteeen. Pl. rasistit siellä on miljoonia ihmisiä jotka ymmärtävät matemaattisen mahdottomuuden tulijoiden elättämisestä. Kukaan (edes suvaitsevaisinkaan oikeasti) usko mitään harhaisia tarinoita tulijoiden pikaisesta työllistymisestä,kotoutumisesta yms. folkloresta joista on vuosikymmenien kokemus että käy juuri päinvastoin. Yksikään fakta ei tue tulijalauman kymmenkertaistamisen puolitetuin resurssein tuottavan jonkun yllättävän lopputuloksen. Nyt EU yrittää rahalla torpata tulijat,.3 mlr euroa.Turkille ja uskomattomia lupauksia vain että se pitää tulijat pois. Miksi tätä ei tehty vuosi sitten?? Siksi että sivistynyt suvaitsevaisto tappoi tuhansia tulijoita Välimereen koska poliittinen korrektius. Jussi Halla-aho kertoi toissa talvena miten säästetään tuhansia ihmishenkiä,kuunteliko kukaan? Noei kun ollaan niin Hyviä Ihmisiä ja Halla-aho on natsi?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Viimeinen lause on hauska koska se kertoo tilanteen joka on nuivien oma ongelma. Nuivat ovat itse tehneet itsensä mahdottomiksi.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Kuka on väittänyt, että Saksassa olisi vain 9000 ihmistä, jotka eivät tätä kansainvaellusta hyväksy?

Marko Huttunen

Sini,höpsistä,sinä takerruit viimeiseen lauseeseen kun siinä nyt oli se pääpelsepuubi nimeltä mainittu. Ja faktisesti nuivalisto oli tässäkin asiassa oikeassa. EU vaan älysi sen liian myöhään,niinkuin aina.

Marko Huttunen

Lisää suolaa haavoihin, Maahanmuuttovirasto ryhtyy maksamaan paluurahaa ihmisille joita Suomi ei halua,näin uutisoi Iltalehti. Pääongelmaksi muodostuneille irakilailaisille maksetaan jopa 1 000 euroa jotta he poistuisivat Suomesta. Osa heistä tulee tähän täkyyn tarttumaan mutta silti käsiimme voi jäädä jopa yli 10 000 jotka täytyy viedä pois maastamme väkivalloin koska Suomen valtio ei heitä tänne halua. Johtuen oikeusjärjestelmämme kankeudesta, tuhannet kulkurit ehtivät ennen maastapoistamistaan aiheuttaa satojen miljoonien kulut Suomelle. Kysynkin että vaikka kaikki tiesivät tämän irakilaisten hyökyaallon johtavan vain valtavan kalliiseen jopa väkivaltaiseen maastapoistamiseen,miksi Suomi ei puolustautunut heitä vastasn jo rajalla? Se on toki varmaa että maksamalla heidät ulos Suomesta,ei tarkoita että he poistuisivat EU:n alueelta mutta se ei ole Suomen ongelma. Ja edelleen, koko Homma olisi vältetty jos politiikassa olisi useampi Jussi Halla-aho. Nämä ovat vaikeita aikoja kansallisen itseinhon suvaitsevaisille.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Maastapoistumisrahaa on maksettu jo vuosikausia. Ei se ole mitään uutta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset