plukkala

Paavo Väyrynen - pelimies

Paavo Väyrynen ilmoitti tänään vetäytyvänsä kaikista Keskustapuolueen puolue-elimistä. Hän tunnustaa "reilusti tappionsa". Hän ei sanojensa mukaan voinut enää vaikuttaa Keskustan kautta Suomen, Euroopan eikä koko ihmiskunnan tulevaisuuteen, koska puolue eikä sen puheenjohtaja Juha Sipilä enää kuunnellut hänen ohjeistustaan. Hän jatkaa kuitenkin Kepun ja europarlamentin ALDE-ryhmän jäsenenä.

Väyrysen ilmoitus on vain suora jatkumo Väyrysen testille omasta suosiostaan, jonka hän teki kansalaisaloitteellaan kansanäänestyksestä Suomen eurojäsenyydestä. Aloite tulee eduskunnan käsittelyyn vielä kevään aikana. Tämä ilmoitus oli vain pitkään valmisteltu peliliike. Väyrysen mukaan hänen aloitteensa sai kannatusta yli puoluerajojen ja hän kertoi saaneensa jo paljon samanmielisten yhteydenottoja. Testin jälkeen seurasi tämänpäiväinen ilmoitus. Nyt Väyrynen odottelee lisää samanhenkisten yhteydenottoja. Perussuomalaisiin siirtymisen Väyrynen kiisti. Uutta kansanliikettä puolestaan ei, siinä vain kaikki on vielä auki. Sen kuulemma näyttää  se, minkälaista jatkoa nyt seuraa.

Väyrynen tuntuu vain unohtaneen yhden demokratian kulmakiven. Jokaisessa yhdistyksessä, puolueessa, kunnassa tai valtiossa on jokaisella äänioikeutetuilla vain yksi ja yhtäläinen ääni.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (23 kommenttia)

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Peli jatkuu. Väyrynen - aina ja ikuisesti. Pyrky on loppumaton!

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Taisi myös pyrkiä markkinoimaan uutta kirjaansa, vai julkaisiko kirjankin oheistuotteena.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Tarvitaan sitä rahaa myös "kansanliikkeen" johtajana. Markkinointi on osa sitä peliä. Väyrynen osaa taitavasti käyttää mediaa hyväkseen omassa pelissään.

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Oliko Väyrynen aiemmin jo 20 vuotta takaperin oikeassa Suomen soveliaisuudeta EU:n jäseneksi tai myöhemmin EMU:n jäseneksi ?

Taitaa tuntea suomalisen pelin paremmin, kuin moni muu.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Väyrysen nenä on toimiva. Hän haistelee aikansa, ja tekee ratkaisunsa vasta sitten. Pelimiehen tavoin.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Kyllä se tietokoneen hiiri on minullekin monenlaista vastoin tahtoani toimittanut.

Juhani Piri

Kyllähän tuo aika selvä "seuranhakuilmoitus" väykältä oli. Samanmieliset kokoon ja puolue pystyyn. Niin tässä taitaa käydä. Samalla kivasti kirjakin ilmestyi tähän ilmoituksen lomaan. On se vaan melkoinen vekkuli.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

En oikein jaksa uskoa, että tästä uutta puoluetta syntyisi, mutta painostusryhmä kuitenkin Kekustan suuntaan? Väyrynen on tosin yllätysten mestari.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Vuosi sitten moni ennusti, että Sipilän mukana saadaan Väyrynen ja Pekkarinen. Pieleen meni. Nyt minä ennustan, että myös painostus Keskustan suuntaan vetää yhtä lailla vesiperän...

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala Vastaus kommenttiin #17

Jos tällainen kansanliike syntyy, se ei ainakaan Sipilän asemaa Keskustan puoluejohtajana eikä Suomen pääministerinä helpota.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Tämänpäiväisen mediatapahtumankin Väyrynen valmisteli huolellisesti. Se järjestettiin hänen kirjansa julkaisutapahtumassa. Kirjan, jonka Väyrynen kirjoitti "viikossa". Koko Suomen media oli paikalla, joten hän sai "viestilleen" loistavan julkisuuden. Väyrynen on mestari mediajulkisuudessaan.

Hän ilmoitti selkeästi tilaisuuden alussa, että hänen kirjaansa ei ole kirjoitettu Sipilän haukkuminen tähtäimessä. Hän arvostelee sanojensa mukaan ainoastaan Sipilän neuvonantajia. Ilmeisesti Sipilän neuvonantajaryhmä ei ole vielä tajunnut Väyrysen ylivoimaisuutta Suomen, Euroopan ja koko maailman ongelmien ratkaisussa?

Käyttäjän OlliPorra kuva
Olli Porra

Väyrystä on vaikea pilkata jälkiviisaudesta. Hän varoitti euroon siirtymisen riskeistä jo ennen kuin päätöstä oli tehty. Sen sijaan ketkä silloisista päättäjistä, jotka juonittelivat euroon siirtymisen kansalta kysymättä, ovat myöntäneet karmean munauksensa? Ei yksikään, eikä kukaan tietenkään ota edes moraalista vastuuta mistään.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Ja tämäkö Väyrysen tämän päivän toiminta jotenkin Suomen, Euroopan ja koko ihmiskunnan ongelmat ratkaisisi?

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Jos Väykkä on pelimies, niin maisterisjätkä on ollut argumenteillaan aikaansa edellä:
http://sepsaa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/166601-impi...

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Ja puhuu nyt ulkoministerinä aivan toisenlaisella suulla?

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari
Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala Vastaus kommenttiin #14

Ei tunnu aikaisempiin puheenvuoroihinsa nähden enää pahasti kaivata EU:sta tai eurosta eroa. Näin on ääni muuttunut Perussuomalaisten hallitustaipaleen aikana. Sitäkin on kestänyt vasta vajaa 8kk.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Väyrysen mielestä kaikki on mennyt väärin. Suomessa on väärä hallituspohja, Keskustalla väärät ministerit. Hallituksen salkkujako on pielessä. Ja sitten vielä se, että Väyrynen ei päässyt ministeriksi. Puheenjohtaja ja pääministeri Juha Sipilä ei enää edes keskustele Väyrysen kanssa.

Voiko narsistista Paavo Väyrystä kukaan enää pahemmin loukata?

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-145370094718...

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Keskustan "sisäpiiristä" kuuluu myös huhuja siitä, että Paavo Väyrynen olisi mielensä pahoittanut siitä, ettei ollutkaan Lapissa viime eduskuntavaaleissa enää äänikuningas. Katri Kulmuni sai Lapissa Keskustan listalta 9705 ääntä. Väyrynen puolestaan "vain" 6897 ääntä. Mene ja tiedä? Mahtaako huhu pitää paikkansa?

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala
Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Tässä vielä kertauksena narsistisen miehen kanta omista vaikutteistaan siihen, miksi hän eroaa Keskustan puolue-elimistä. Kamalaa, kun aivan ylivoimainen mies taidoiltaan ei enää pysty vaikuttammaan Keskustan, Suomen, Euroopan eikä myöskään koko ihmiskunnan kohtaloihin?

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Paavo Väyrynen kävi vielä varmuuden vuoksi kertaamassa tiedotteensa tiedot Ylen aamutv:ssä tänään!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset