plukkala

Harmillinen virhe?

Paavo Väyrynen pohti blogissaan perustamansa Kansalaispuolueen nykytilaa. Lisäksi hän kertoo keskusteluistaan Keskustan poliittisen johdon kanssa. Hän pohtii myös asemaansa Keskustan jäsenenä ja kunniapuheenjohtajana. Keskusta ilmeisesti pohtii Väyrysen asemaa puolueen jäsenenä, jos Kansalaispuolue merkitään puoluerekisteriin. Väyrynen kuitenkin otsikoi bloginsa: "Rauhanomaiseen rinnakkaiseloon"

Bloginsa lopuksi aivan pienenä asiana Väyrynen ilmoittaa, että Kansalaispuolueen kannattajakorttien laskennassa on tapahtunut harmillinen virhe. Siksi kannattajakorttien keräämistä jatketaan yhä edelleen. Laskentavirheen laadusta tai syystä hän ei kerro mitään?

http://paavovayrynen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/218946-rauhanomaiseen-rinn...

Kovin erikoinen ja ainutlaatuinen viritelmä tämä Väyrysen kansalaispuoluehanke on ollut sen alusta asti. Erikoisia vaatimuksia puolueen varsinaisille jäsenille ja puolueen jäsenyyksien erilaistaminen jäseniin, asiantuntijajäseniin ja kannattajajäseniin? Lisäksi tämä Väyrysen esittämä mahdollinen useamman puolueen yhtäaikainen jäsenyys? Siitä varmasti muillakin puolueilla on sanansa sanottavana?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

No, vielä Kansalaispuolue ei ole puoluerekisterissä ja siten Keskustalla on vielä aikaa pohtia Väyrysen asemaa Keskustan jäsenenä. Jokatapauksessa kiusallinen tilanne Keskustalle.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Tämä Seppo Hildénin kommentti Väyrysen blogiin, sopii erinomaisesti myös tänne.

"Voi Pate, Pate...nyt täytyy pikkasen neuvoa sivusta.

Totesit jotenkin pahoittelevaan sävyyn, että "Kun ilmoitin tammikuun lopulla, että jään sivuun puolue-elinten työskentelystä, kukaan ei ottanut yhteyttä."

Ei varmaan niin, ja tällaista toimintaa kutsutaan Suomessa pyyntöjen kunniottamiseksi.

Mutta sitten itse isoihin neuvoihin.

Olet perustanut Kansalaispuolue ry:n eli yhdistyksen, mutta blogissasi puhut puoluekorttien keräämisestä samannimiselle puolueelle. Vähemmästäkin ihmiset menevät sekaisin.

Samalla toteat että puolueeen jäseneksi olet ottamassa vain asiantuntijaihmisiä, joita olet blogisi mukaan saanut jo kahdeksan, ja joille annat äänivallan. Muut saavat tyytyä kannattajajäseniksi tai liittyä puolueeen tukiryhmään.

Pate, pakko kysyä, oletko sekoittanut nyt kommandiittiyhtiön ja puolueen rakenteen keskenään? Meinaan että kommandiittiyhtiössä on äänivaltaisia ja äänettömiä jäseniä.

Koko homma näyttää aika sanalla sanoen hieman sekavalta.

Ei muuten, mutta kun epävelvä viestintä ei ole koskaan mikään ylpeyden aihe kellekkään.

Korjaa rakenteita ja viestintää jos aiot joskus saada Kansalaispuolueen jotenkin lähtemään lentoon."

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Ei näy Kansalaispuolueen kannatus HS:n tänään julkaistun puoluegallupin tuloksissa, vaikka puolue on jo jättänyt hakemuksensa ja kannattajakorttinsa oikeusministeriöön puoluerekisteriin merkitsemiseksi. Kannatuksenhan tulisi näkyä piikkinä ryhmä muiden kannatuksessa?

Käyttäjän VilleMaki kuva
Ville Mäki

Eipä näy, ei. Tosin Länsi-Median taannoisen kyselyn mukaan kovin isoa äänipottia ei Kansalaispuolue edes saisi, jos vaalit olisivat nyt.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

No Väyrysellä on vielä aikaa. Hän odottaa varmaan Brexitiä vesi kielellä? Siitä hän voisi saada itselleen lisää uskoa hankkeelleen?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset