plukkala

Perussuomalaiset ottamassa välimatkaa MV-lehteen?

Perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Poutsalo-Slunga kertoo, että perussuomalaisilla ei ole minkäänlaista suhdetta MV-lehteen. Poutsalo-Slungan mukaan puolue on yrittänyt ottaa välimatkaa julkaisuun? Lehden tyyli ei kuulemma "nappaa".

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201609290145800_uu.shtml

Samaan aikaan järvenpääläinen perussuomalaisten kaupunginvaltuutettu Kristiina Vainikka on järjestämässä mielenosoitusta MV-lehden tueksi Helsingin oikeustalolle perjantaiksi samaan aikaan, kun siellä käsitellään MV-lehteä julkaisevan Ilja Janitskin vangitsemisvaatimusta?

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016092922390023_uu.shtml

Taitaa perussuomalaisten välimatkan otto MV-lehdestä jää vain yrityksen tasolle, jos sillekään?

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (23 kommenttia)

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Näyttää siltä, että Perussuomalaisten puoluetoimistossa ei tiedetä, mitä puolueen politiikot kentällä touhuavat? Ei muuten ensimmäinen kerta.

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Perussuomalaisten viestintätaktiikka on jo vuosien ajan ollut se, että ensin joku (ei välttämättä persu) tekee jotain kuohuttavaa (polttaa vastaanottokeskuksen tms.), ja seuraavaksi medialle ilmoittautuu yksi persu ylistämään tekoa ja toinen persu tuomitsemaan teon ankarasti.

Sitten media kysyy asiaa Soinilta, joka jättää ottamatta selvästi kantaa asiaan (tai sitten media ei kysy asiaa Soinilta, ja tällöin on tietysti mielenkiintoista kysyä, että miksi media ei kysy asiaa Soinilta). Tällä tavalla Perussuomalaiset voivat esiintyä vähän jokaisen kannan puolustajana ja vastustajana.

Tässä esimerkki noin vuoden takaa:

Poliitikko kiittää Jumalaa vastaanottokeskuksen palosta – puoluetoveri tyrmistyi

Kohu tuhopoltosta ja Jumalan kiittämisestä jatkuu: "Soinin tuomittava kommentti"

Tällä tavalla persut saavat ylläpidettyä kohua omasta puolueestaan mahdollisimman paljon. Niin kuin nyt esimerkiksi tämän blogin kautta.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Miksi sitten Soini ei vastaa näihin kysymyksiin? Siksi, että hän ulkoministerin kiireiltään on "ulkoistanut" vastaukset paikallispolitiikkojen osalta puoluesihteeri Riikka Poutsalo-Slungalle ja kansanedustajien osalta eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terholle.

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Ei kelpaa selitykseksi. Soini jätti vastaamatta vastaaviin kysymyksiin jo ennen kuin tuli ministeriksi.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala Vastaus kommenttiin #5

Silloin hän varmaan perusteli sitä jonkinlaisena työnjakona puolueen puheenjohtajan tehtävän suhteen?

Käyttäjän MarkoLuomala kuva
Marko Luomala

Joskus tuntuu, että tietääkö edes Soini mitä kentällä touhutaan. Aina silloin tällöin tulee joku kohu. Jonkusen aikaa sitten kohahdutti Jyväskyläinen kaupunginvaltuutettu omalla lausunnollaan. Tuossa on tuo aihe mistä kohistiin. On tainnut täälläkin olla jo tuosta aiheesta, mutta ainaskin tämä liittyy tähän mistä Pekka kirjoitti.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-200000126536...

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Marko, näitä tapauksia on ollut mediassa viikottain, joskus vielä useamminkin. Ilmeisesti juuri siksi Soini on "ulkoistanut" lausunnot muiden perussuomalaisten tehtäviksi?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Pellejallitusta. Tietoinen valinta kuten Kejo jo kuvasi.
Mehän emme tienneet mitä työväenpuolue ilman sosialismia tarkoittaa. Nyt tiedämme. Se tarkoittaa arvojen alennusmyyntiä.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Tottakai kysymyksessä on täysin tietoinen valinta! Mutta se valintakin täytyy uskollisille kannattajille jollain lailla perustella. Kirjoitinkin Soinin perusteluista itselleen ja kannattajilleen.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Riikka Poutsalo-Slunga kertoo, että perussuomalaisilla ei ole minkäänlaista suhdetta MV-lehteen."

Onko tuollainen suhde ollut, minä en ainakaan tuosta ole kuullut?

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Jos ei ole mitään suhdetta johonkin, miksi siihen sitten pitää yrittää ottaa välimatkaa?

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Wag the Dog

Tuossa elokuvassa se olematon asia siis lanseerattiin yleisön tietoisuuteen nimenomaan niin, että sen olemassaolo kiellettiin.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala Vastaus kommenttiin #14

Kieltämättä tietynkaltaista yhtäläisyyttä löytyy.

Reijo Jokela

Ihmeellistä, että puolueella ei ole tiukkaa ohjeistusta mitä lehtiä jäsenistön on soveliasta lukea ja minkä puolesta osoittaa mieltä.
Tällainen ei oikein istu yhden totuuden systeemiin.
Lisäksi mitä olen itse tuotta MV:tä lukenut, niin persuthan saavat sillä yhdellä tavalla, kuin muutkin puolueet, joten ihmettelen miksi tätä keinotekoista aasinsiltaa yritetään rakentaa persujen ja MV:n välille.
¨Kohta varmaan taas alkaa keuhkoaminen irtisanoutumisista.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Ei tässä kukaan esitä kieltoa minkään julkaisun lukemiseen. Siihen meillä jokaisella on toki oikeus.

Nyt kuitenkin Suomen oikeuslaitos tutkii epäilyksiä, jotka kohdistuvat moniin erilaisiin rikoksiin kyseisen julkaisun ympärillä. Eiköhän anneta oikeuslaitoksen toimia rauhassa, ilman mielenosoituksia puolesta tai vastaan?

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Perussuomalaisille asia oli ihan okei ja Tossavaisesta ja Hakkaraisesta tuli jopa MV-lehden promoottoreita, kunnes lehden taustoissa häärivät äärioikeistoporukat ja aktiivit alkoivat hyökkäillä aggressiivisesti mm Halla-ahoon, koska näkivat sieltä mahdollisesti vapautuvan valtaa. Eräs entinenkin Usarin blogisti yritti häpäistä Halla-ahoa joillain suhdetarinoilla. Sen jälkeen persuissa alkoi tapahtua asennemuutosta, ja Simon Elostakin kuoriutui eduskunnassa kelpo valemedioista huolestunut kansanedustaja.

Hyökkäys ei tuottanut toivottua tulosta ja äärioikean kenttä on yhä riitaisampi ja sekavampi. Onhan tuolla kuitenkin noita tuntemattomampia paikallisperussuomalaisia joita joku Janitskin vetää höplästä koska tahansa.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Kuntavaalit lähestymässä? Tämäkin paistaa näissä Poutsalo-Slungan lausunnoissa?

Käyttäjän 1 kuva
Freddy Van Vonterghem

Minun puolesta maailmassa mahtuu, eläköön Charlie Hebdo ja MV lehti.
Odotan mielenkiinnolla JE SUIS MV LEHTI marssi.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Ei niitä voi mitenkään verrata toisiinsa. Mitä materiaaleja CH on varastanut? Kenen yksityishenkilön elämän tuhonnut? Sekoitat vaan oman pääsi ja korruptoit oman sielusi tuolla vertauksella.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/in... Ruotsi menee Naton psykologisen puolustuksen osastoon. Meillä Stubb pelattiin pois ja puolustusministerinä putinin korteilla pelaavan puolueen Niinistö. Pelkkää kulissia että persut ottaisivat etäisyyttä donetskin miehiin. Tai liian myöhäinen kosmeettinen korjaus. Myös osa rahaeliittiä on putinisteja niinkuin aikaisemmenin oltiin suomettuneita rahaeliitissä, mistä G. Ehrnrooth mainitsi elämänkerturilleen.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Sini, vetelet taas mutkat suoriksi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset