plukkala

Liiallinen poliittinen "pyrky" ärsyttää!

Politiikassa peli on aina ollut raakaa. Niin nytkin. Viikonloppuna media kiinnitti huomionsa ex-ministeri, kansanedustaja Krista Kiurun syrjäyttämiseen SDP:n johtotehtävistä. Kiuru pyrki Lahden puoluekokouksessa SDP:n puoluevaltuuston puheenjohtajaksi, mutta ei tullut valituksi. SDP:n varapuheenjohtaja Sanna Marin ryhtyi tänään puolustamaan Krista Kiurua. Hänen mielestään Kiurun saama kohtelu median uutisoinnissa puoluekokouksesta oli ala-arvoista ja suorastaan ilkeää.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/213877-sanna-marin-alahtaa-krista-kiuru...

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201702052200065584_uu.shtml?_ga=1.241257...

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000005075544.html?ref=rss

Erityisesti politiikassa pätee vanha sanonta: "Minkä taaksesi jätät, sen usein edestäsi löydät".

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Eihän tällainen mitään uutta ole SDP:ssä. Aikanaan Anrtti Rinne ei aluksi halunnut antaa pankkivaltuuston jäsenyyttä Jutta Urpilaiselle.

http://www.hs.fi/politiikka/art-2000002830653.html
http://www.hs.fi/politiikka/art-2000002834080.html

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

On se toisaalta niinkin, että ketään ei tulla kotoa hakemaan. Kyllä politiikassa pitää tila ja aloite ottaa haltuun, eikä nöyränä nyhjöttää odottelemassa, jos vaikka joku tulisi mielipidettä kysymään tai johonkin yhteistyöhön pyytämään. Eikä itseään sovi vähätellä. Suomalaiset kyllä aivan liian helposti vieroksuvat ihmistä, joka avoimesti kertoo mitä tietää, osaa ja mistä on kokemusta.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Kyllähän politiikoilla täytyy pyrkyä olla. Muuten ei tule valituksi kansanedustajaksi eikä valtuustoonkaan. Mutta kuten avaukseni otsikoin, liiallinen pyrky ärsyttää.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Kuka se kissan hännän nostaa.....

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala Vastaus kommenttiin #4
Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Olli Ainola Iltalehdessä tämän "koulukiusaamisen" Kiurua kohtaan aloitti jo ennen puoluekokousta ja Parkkonen sitä jatkaa. Ymmärrän kyllä Ainolan ja Parkkosen pettymyksen Lahden puoluekokouksen annista, kun väitetystä puolueen hajannuksesta ollut tietoakaan ja tähän kohtaan sopiikin hyvin vanha sananlasku nuoruudestani, että "Sekös sorsia v...tti kun koski kuivana kohisi" Porvarimedia on herännyt siihen tosiasiaan, että SDP voi sittenkin, heidän vastuksuksestaan huolimatta nousta kuntavaalien voittajaksi ja myöhemmin pääministeripuolueeksi. Ainolan ja Parkkosen toiminta yhden ihmisen nolaamiseksi julkisuudessa on ala-arvoista. Kaikissa puolueissa on sisäisiä "vääntöjä" ja näkemyseroja, ihmisistähän on kysymys, mutta Parkkonen ja Ainola alittivat riman joka heidän kohdalla oli jo muutenkin alhaalla, lattian tasolla.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Kyllä Rinteenkin käytös käytös Kiurua kohtaan oli vähintäänkin "erikoista".

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Pekka, tyttäreni oli siellä kokouksessa edustajana ja toki sinulla on oikeus uskoa Parkkoseen ja minulla omaan tyttäreeni, joka muuten oli puh.joht. vaalissa Harakan kannalla, toisin kuin isänsä.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Re Rinteen välttely Kiuran yrittäessä päästä halaamaan näytti myös erikoiselta.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Minulla itselläni ei ole liiallista poliittista "pyrkyä" mihinkään ja siksi en ärsytäkään ketään.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Ei ole minullakaan, mutta tiedän, että ärsytän kuitenkin aika monia.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

No ainakin yksi ''uutinen'' sitten sentään saatiin tuosta ns. puheenjohtajavaalista. Eipä tuossa tapahtumassa mitään muuta uutisoitavaa tapahtunutkaan

Olipa iso yllätys, että Rinne valittiin, meni vähän niinkuin Kekkosen aikaan, nämähän oli tavallaan sellaiset näennäisvaalit. Pakko oli jonkunnäköiset vaalit järjestää, että edes vähän saatin mediaa kiinnostumaan. No lopultahan mediaa ei kiinnotanut kuin Kiurun touhut, koko muu tapaus olikin säälittävää teatteria.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Poliittinen "peli" on mediaa aina kiinnostanut.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset