plukkala

Kesän poliittisesti hiljaisen ajan gallup

Kesän hiljainen poliittinen aika tarjosi tänään varsin yllätyksettömän Ylen puoluegallupin. Kolme suurinta puoluetta lisäävät eroaan muihin.

SDP näyttää vakiinnuttaneen asemansa suurimpana puolueena tällä hetkellä. Kokoomuksen kannatus on vakaalla tasolla. Ilmeisesti peruskannattajakuntansa voimin. Myös Keskustan kannatus on vaihteeksi nousussa.

Vihreiden kannatus on ollut koko vuoden lievässä tasaisessa laskussa. Ehkä Allonkin kannattaisi keskittyä enemmän puolueen puheenjohtajan hommiin! Perussuomalaisten kannatus tällä kertaa laski selvästi ja se palasi sinne omalle paikalleen alle 10%:n kerhoon.

Pienpuolueitten sarjassa RKP vaihteeksi palasi KD:n edelle. Siniset ovat häviämässä puoluekartalta, kuten viimeiseen vuoden aikana on ollut nähtävissä. Myös ryhmä muut menetti kannatustaan. Se kertoo siitä, että Kansalaispuolue tai Seitsemän tähden liike eivät ole lähteneet mihinkään lentoon.

https://yle.fi/uutiset/3-10343087

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Tietysti palstan tapojen mukaisesti jo joukko persuja on asettanut gallupin kyseenalaiseksi, manipuloiduksi.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Oliko Timo Soinin abortti-mekkala hätähuuto gallupin takia?

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Oli jo alusta saakka selvää ettei sinisiä pelasta edes Jeesuksen takaisintulo tai vastaavan luokan ilmiöt. Ei oikein tule mieleen mitään mikä pelastaisi.

Soini sinällään vain toisti aborttikantansa, joka on ollut selvä vuosikausia. En sitten oikein käsitä miksi mekkala siitä, että mies ei ole mielipidettään tuossa asiassa muuttanut. Olisi suurempi uutinen mikäli hän mielipiteensä olisi abortista vaihtanut. Kerrankin voisin Soinia jostain kehua.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Jo Simon Elo en enimmäisessä puolueen hajoamisen jälkekisessä tiedotustilaisuudessa toteski, että perussuomalaikansansista irtautuneet kansanedustajat todennäköisesti tuhosivat näin poliittisen uransa.

Onhan melkoisen erikoista, että tällaisella puolueella on kuitenkin 5 ministeriä demokraattisessa tasavallassa.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Tuskin se mikään hätähuuto on. Loppukorinaa vain.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Mätäkuun gallup.

Ei todellista uutisarvoa.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset