plukkala

Ei suuret sanat suuta halkaise, Väyryseltäkään!

Paavo Väyrynen kysyy tänään blogissaan,"haluatko kansanedustajaksi"? Hän kertoo Seitsemän tähden liikkeen nousevan keskisuureksi puolueeksi. Hän perustelee arviotaan Seitsemän tähden liikkeen mahdollisuuksia saamallaan kannatuksella presidentinvaalissa, ja uskoo sen olevan kaksinkeraistavissa eduskuntavaaleissa. Ja Eurooppa-vaaleissa vielä suurempaan äänimäärään.

Väyrynen kertoo osallistuvansa itse molempiin vaaleihin. Kevään vaaleissa Seitsemän tähden liike tavoittelee nousemista keskisuureksi ja seuraavissa vaaleissa maan suurimmaksi puolueeksi. Väyrynen aikoo itse osallistua vaalityöhön koko maassa puolueen pääministeriehdokkaana.

http://paavovayrynen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/260434-haluatko-kansanedus...

Iltalehden tekemässä haastattelussa hän ihmettelee vanhojen konkarien jäävän nuorina eduskunnasta. Mm. Pertti Salolainen jättää eduskunnan 78-vuotiaana kevään vaalien jälkeen. Itse Väyrynen aikoo olla mukana vielä kaksi vaalikautta, jos terveys vain sallii.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/201809042201180113_pi.shtml

Väyrysellä on lisäksi ongelma ainakin vielä nyt. Hänellä ei ole puoluetta, jonka ehdokkaaksi hän voisi asettua eikä saada innokkata kannattajiaan mukanaan. Kannatuskorttien keräämiseen hänellä on vielä aikaa puolisen vuotta. Helmikuun lopulla on vaaliehdokaat jo vahvistetaan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Jos korttien kerääminen ei onnistu, voi Väyrynen toki perustaa valitsijayhdistyksen, mutta silloin hän ei voi tarjota ehdokkaan paikkaa kenellekään muulle.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

"Väyrysellä on lisäksi ongelma ainakin vielä nyt".
Ilta-Sanomissa Paavo kertoi laittaneensa likoon omia rahojaan jopa 185 000 euroa. Ilmeisesti se ongelma on vakava peliriippuvuus.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset