plukkala

Kokoomuksen entinen Kaakkois-Suomen piirin toiminnanjohtaja oikeudessa

Kymenlaakson käräjäoikeudessa Kouvolassa alkoi tänään oikeuskäsittely entistä Kokoomuksen Kaakkois-Suomen piirin toiminnanjohtaja Paula Kylä-Harakkaa vastaan. Hänen syytetään kavaltaneen piirin varoja omiin menoihinsa noin 21700 euroa. Lisäksi hänen syytetään kavaltaneen Kansallismedia Oy:n varoja 3300 Euroa. Kavallukset ajoittuvat vuosille 2013-2016. Kirjoitin asiasta jo elokuussa perustuen Iltalehden uutiseen.

http://1203pl.puheenvuoro.uusisuomi.fi/260146-kokoomuksen-suoraselkaisyys

Käräjäoikeudessa Kylä-Harakka kiisti kaikki syytteet. Hän vetosi oikeudessa osin puutteelliseen ohjeistukseen ja muistamattomuuteensa. Syyttäjä puolestaan totesi, että Kylä-Harakan toiminta on ollut tietoista ja hänen olisi pitänyt ymmärtää pitää Kokoomuksen ja omat varansa erillään. Syyttäjä vaatii Kylä-Harakalle kahdeksan kuukauden ehdollista vankeustuomiota.

Vanhan sanonnan mukaan tilaisuus tekee varkaan. Ja olematon valvonta mahdollistaa sen. On kuitenkin muistettava, että ihminen on syytön, kunnes oikeudessa toisin todistetaan.

https://yle.fi/uutiset/3-10445713

https://www.iltalehti.fi/politiikka/5f9ed513-4df4-4126-be9f-8238671222dc...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Kylä-Harakka joutuu myös tammikuussa syytteeseen törkeästä petoksesta Etelä-Karjalan käräjäoikeudessa. Silloin asianomistajana on Kylä-Harakan entinen aviomies.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Toki jokaiseen joukkoon ainakin yksi mätämuna mahtuu!

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen

Verkkouutiset ei ole uutisoinut mitään asiasta, vaikka heillä olisi varmasti parhaiten tietoa tapahtuneesta. Tein haun Verkkouutisten hakukoneella "paula kylä-harakka ja ei mitään tuloksia ja varmistin hakukoneen toimivuuden hakusanalla "kim jong un" ja tiedon tulva oli taattu. Onko Kylä-Harakka putsattu kokoomuksen mediasta samalla tavalla, kuin Stalin retusoi puolueen valokuvapotretteja ei-toivotuista henkilöistä?

Sattuu sitten "vahvemmallekin ainekselle" ja "ihmis-kullat" kukoistavat.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Ei taida Kylä-Harakka olla enää puoluejohdon suosiossa. Iltalehden tietojen mukaan Kokoomus pyrki painamaan asian villasella ja Jan Vapaavuori vielä suositteli häntä Kokoomus-potkujen jälkeen Tuusulan virkatekeväksi viestintäpäälliköksi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset