plukkala

Tampereen hoitajamitoitus vanhusten hoidossa

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinteen sijainen Sanna Marin syytti eilen Kokoomusta Tampereen kaupungin vanhustenhoidon hoitajamitoituksen laskemista tämän vuoden budjettiin. Sanna Marin itse kuitenkin äänesti hoitajamitoituksen laskemisen puolesta. Nyt syyllinen on astunut esiin. Hän on kaupungin hyvinvoinnista vastaava apulaispormestari Johanna Lounaskorpi (sd).

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/271379-sdpn-apulaispormestari-johanna-l...

Taitaa olla vaalit tulossa! Kaikki syyttävät toinen toisiaan. Tämäkin keskustelu paljastaa sen että yhtenä keskeisenä tekijänä hoitajamitoituksissa ovat juuri kunnat, jotka lisäksi ovat laistaneet vastuunsa valvonnan suhteen.

Koko eilinen välikysymyskeskustelu oli ala-arvoista räksytästä puolin ja toisin. Täysin turha poliittinen näytelmä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Toinen toisiaan syyttelemällä ei mikään korjaannu.

Samuli Karjalainen

Joku viisas mies totesi minulle vasurin olevan pelkkä epäonnistunut piireistä hylätty rouva tai herra. Kuinka paljon tämä maailmanparantaja tai hänen sukulaisensa ovat tienanneet kukkaroonsa muistisairaita hoitamalla. Kuinka moni muistaa miten vasemmisto hyväksyi aikoinaan ihmisten sterilisoinnut ja kieltolain. Kiiltolain takia monta köyhää perheen isää meni linnaan niin että paukahti. Vasemmisto hyväksyi lisäksi äänioikeuden poistamisen köyhäinhoidon piirissä olevilta. Ruotsin ja Norjan vasemmisto oli avoimen rasistinen. Ajatus jostakin vasemmistolaisesta valkeasta ritarista on yhtä lapsllinen kuin usko säännöstelemättömän kapitalismin autuuteen.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Kommentoija Samuli Karjalainen tiedoksesi, että US-puheenvuorossa esiinnytään aina omalla nimellään ja tunnistettavan profiilikuvan kera. Kommenttisi meni myöskin pahasti ohi aiheen otsikon.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Pahimpia toistensa syyttelijöitä ovat politiikoista juuri ne, jotka esiintyvät sekä kansanedustajina että kansanedustajina.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Mikä oivallus mahdollistaa blogistin väittämän , että jotkut poliitikot voivat "esiintyä sekä kansanedustajina että kansanedustajina" ?

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Toivonen sai minut jälleen kiinni huolimattomuudesta ja varmaan hieroo tyytyväisenä käsiään. Tarkoitin tietysti kansanedustajina ja kunnanvaltuutettuina.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen Vastaus kommenttiin #8

Kiitos selvennyksestä.

P.S. En ole ajatustenlukija.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala Vastaus kommenttiin #12

Siis uskot, että tekisin moisen lapsuksen täysin tietoisesti?

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen Vastaus kommenttiin #14

Ei se ole minun uskostani kiinni.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala Vastaus kommenttiin #15
Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Kiva tai hyvä oli kuulla Sanna Marin suulla, että demareilla ei ole omaa ohjelmaa, vaan he äänestelevät kokoomuksen toiveiden ja käskyjen mukaan..

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Ja jälkeenpäin panna koko syy Kokoomukselle, joka itse ei ole edes asiaa esittänyt?

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

On myös syytä muistaa se, että myös julkisen palveluntarjoajien hoitolaitosten toiminnasta on esitetty lukuisia valituksia. Niissä tapauksissa syyte kohdistuu suoraan kuntiin muussakin kuin ainoastaan valvomisvastuun lainlyömiseen.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Tässä asiassa tulee mieleen taas kerran se, että pitääkö kansanedustajan toimia myös kunnanvaltuutettuna? Ja äänestää eduskunnassa päinvastoin kuin kunnanvaltuutettuna? Ja mitä sitten, jos maakuntavaltuutetut tulevat vielä lisäksi tähän sotkemaan.

Samuli Karjalainen

Se on sitä omaa etua. Suomen kansa on turtunut koplaamiseen olipa kyse Brest-Litovskista ja vuoden 1918 petoksesta tai Karjalan evakkojen kohtelusta. Työväenjohtajathan ovat jo käytännössä tehneet vuoden 1918 tempun hylkäämällä äänestäjänsä pääomalle. Eipä sitä kommunismikaan auta. Neuvostoliiton herroilla ja Maon Kiinan herroilla oli kaikilla omat lepokodit eläkepäiviä varten jonne ei köyhiä päästetty. Kapitalismi, kommunismi ja sosialismi oikeastaan perustuvat kaikki maksimaalisen hyödyn saamiseen yksilöstä. Vanhuksesta voi korkeintaan olla hyötyä pakkotyöläisenä, ihmiskilpenä tai rahan tuottajana. Miksi raha ja valtion etu näyttävät menevän kaikkialla ihmisen edun edelle. Orpokin puhuu vastuullisesta rahan käytöstä jakaen kuitenkin pelkästään 10 miljoonaa euroa porotalouden petovahinkojen korvauksiin.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Kommentoija Karjalainen, et näköjään usko! Täällä esiinnytään ainoastaan omalla nimellä ja tunnistettavan profiilikuvan kesken. Järjestä asia ylläpidon kanssa. Seuraavan kuvattoman kommenttisi poistan.

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela

Olen ihmeissäni. Pekka Lukkalan ajankohtainen kirjoitus Tampereen hoitajamitoituksesta vanhusten hoidosta on jäänyt ilmeisesti lukematta monilta aktiivisilta kommentoijilta koska heidän kommentit puuttuvat. Osuiko kirjoitus arkaan paikkaan vai eikö demareita/Sanna Marinia olisi saanut mainita. Syyllinen olikin apulaispormestari Johanna Lounaskorpi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset