plukkala

Kaikki blogit puheenaiheesta Suna kymäläinen

Kansanedustajan talousosaaminen?

Kansanedustaja Suna Kymäläinen (SDP) on saanut tänä vuonna jo kymmenen yksipuolista velkomustuomiota yhteisvastuullisesti puolinsa kanssa. Viimeisin niistä on heinäkuulta, 31000 €. Suna Kymäläinen on kolmannen kauden kansanedustaja  Kaakkois-Suomen vaalipiiristä.

Venäläisten kiinteistökauppoja on rajoitettava

Kun nelisen vuotta sitten tulin eduskuntaan, niin ensitöikseni tein lakialoitteen, joka toteutuessaan olisi rajoittanut ETA-alueen ulkopuolisten tahojen oikeutta ostaa Suomesta kiinteistöjä. Sen allekirjoitti kaikki perussuomalaisten kansanedustajat. Pyysin silloin Suna Kymäläistä mukaan, mutta hän ilmoitti, että "asia ei ole ajankohtainen", vaikka hän ennen vaaleja oli niin sanotusti ratsastanut asialla.

Suna Kymäläisen maakauppa-aloitteelle kansalaisten kannatus yli puoluerajojen

Kansanedustaja Suna Kymäläinen on jättänyt ulkomaalaisten maakauppojen rajoittamista koskevan kansalaisaloitteen oikeusministeriölle. Sunan aloite saa kansalaisilta laajapohjaisen kannatuksen yli puoluerajojen. Erityisesti yhdytään pähkäilyyn vastavuoroisuuden puutteesta - http://yle.fi/uutiset/kymalainen_yrittaa_rajoittaa_venalaisten_maakauppo...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä